4 apr 2020 - 5 apr 2020

Scaravelli Yoga met Rossella Baroncini

Rossella Baroncini doceert een unieke hatha yoga methode gebaseerd op het spontaan ontvouwen van asana’s. Zwaartekracht, adem en de energetische golfbeweging staan centraal in haar lessen. Deze milde en toch intensieve vorm van yoga nodigt je uit om aanwezig te blijven in je ervaring van moment tot moment en van ademteug tot ademteug. Het is een wonderlijke gelegenheid om geduld en mededogen voor jezelf te ontwikkelen via het observeren van je ervaring en bewust-zijn.  Meditatie en pranayama horen en vanzelf bij.

Rossella was een directe leerling van Vanda Scaravelli, schrijfster van het bekende boek Awakening the spine. Rossella volgde haar vanaf 1983 op de leeftijd van 26 tot aan Vanda's dood in 1999. Vanda is opgeleid door B.K.S. Iyengar. Zelf ontdekte Vanda dat we drie constante vrienden hebben; zwaartekracht, ademhaling en golfbeweging. Deze drie vrienden zouden constant bij ons moeten zijn. Rossella Baroncini zet haar ontwikkelingen voort in haar succesvolle yoga studio in Florence, Italië. Ze geeft regelmatig workshops in het buitenland en traint vooral yogadocenten in de Scaravelli methode. Het delen van de schoonheid van deze vorm van yoga is haar grootste passie.

Yoga in de traditie van Scaravelli is lichaamswerk. Een massage voor je eigen lichaam, dóór je eigen lichaam. Van binnen uit! Een volle sensatie van vrijheid en vreugde opent zich in je lichaam. Spanningen, wonden en trauma's kunnen op een diep energetisch niveau worden losgelaten. Lichaam en geest krijgen de kans te transformeren en komen volledig tot bloei!

Iedereen is welkom. Deze yoga is geschikt voor alle yogaliefhebbers, beginners en "gevorderden". De  les zal gegeven worden in het Engels.

Wacht niet te lang met inschrijven. Aangezien Rossella’s begeleiding intensief en persoonlijk is, werken we met kleine groepen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Je kunt 1 dag deelnemen, of het volledige weekend. Zondag is er een Masterclass voor leraren en andere mensen die verdieping zoeken.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE OP EEN RIJTJE
Data: Zaterdag 4 (WORKSHOP) / zondag 5 april (MASTERCLASS)

Tijd:  13.00-17.00                        / 10.00-17.00 uur

 

Kosten:
WORKSHOP 60,- euro (incl. btw & thee, fruit, lekkers)
MASTERCLASS 109,- euro (incl btw & lunch en thee)
 

Zaterdag overnachten in het Yogahuis is ook mogelijk, neem dan contact op met Clare en Wouter.  Kosten:  €55 euro (inclusief vegetarische diner) 

 

 


Informatie aanvragen

< < Terug naar Workshops