27 mrt 2020 - 29 mrt 2020

Op weg naar het stille VOL, RESERVELIJST

Dit weekend is vol: laat weten als je op een reservelijst wil staan, en/of een mail wil krijgen als er nog een weekend ingepland wordt.

 

Rob Obermeyer beoefent yoga sinds de jaren zeventig en vanaf de jaren tachtig heeft hij veel yogaleraren opgeleid. Daarnaast begeleide hij ook yogareizen naar India. Vanuit de vele jaren van verdieping in de yogaleer en westerse mystieke tradities, maar vooral vanuit zijn eigen ervaring, weet hij leerlingen te begeleiden in het contact maken met diepe bronnen van rust en vreugde.

Tijdens dit weekend zal Rob ons begeleiden in het verkennen van de weg naar dat stille door middel van meditatie, stilte, yogales, verhalen en dialoog.Yoga met hoofd, hart en lichaam. Karma yoga - de 'yoga van het doen' hoort er ook bij, in de vorm van wat lichte huishoudelijke taken. 

 

Tijden
Vrijdag ben je welkom rond 19.00 - 19.30 uur. Zo kan je je installeren en een kopje thee drinken voor de eerste sessie om 20.00 uur. Tijden van de yoga sessies zijn: 

 

vrijdag           20.00 - 21.30

zaterdag        07.00 - 08.30

                       09.45 - 12.45

                       15.00 - 17.00

                       09.30 - 21.00

 zondag         07.00 - 08.30

                       09.45 - 12.45

                       14.30 - 16.00

 

Groepsgrootte

Maximaal 14 (12 gasten). Meld je snel aan als je zeker wil zijn van een plek!

 

Accommodatie

Er zijn 5 gedeelde tweepersoonskamers met wastafel (of in twee gevallen badkamer), en een kleine eenpersoonskamer met dakraam.

Kosten

€340 (inclusief 9% btw). Inclusief alle maaltijden vanaf het ontbijt op zaterdag, thee, fruit en versnaperingen.

 

Bereikbaarheid en milieu

Het Yogahuis is makkelijk te bereiken met de trein. Het is 15 minuten lopen vanaf Station Twello (of je kan opgehaald worden). Kom je met de auto en wil je wel carpoolen dan horen we het graag, zodat we je met andere deelnemers in contact kunnen brengen.

 

Praktisch

Neem  je eigen beddengoed (hoeslaken, dekbedhoes en kussensloop) en handdoek mee - of huur een lakenpakket voor €15 (gratis als je met het openbaar vervoer komt).

Daarnaast raden we aan binnenschoenen of pantoffels en evt wandelschoenen en regenjack mee te brengen.
Voor de yoga zijn matten, kussens enz. aanwezig.

Het eten is vegetarisch. Laat je speciale dieet wensen even weten?

En als je vragen hebt, mail of bel gerust.

 

Aanmelden voor dit weekend gaat via een email naar info@theyogahouse.nl. Als er nog plek is, sturen wij je de bankdetails. Je deelname wordt bevestigd zodra we de overmaking van kosten hebben ontvangen.

 


Informatie aanvragen

< < Terug naar Workshops