Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Stiltedag: Kalmte en compassie
23 sep 2023

Meditatie is als een vogel met twee vleugels, waardoor de kwaliteiten gekweekt worden van kalmte en zelf-compassie. Tijdens deze stiltedag besteden we aandacht aan het versterken van beide vleugels. Het cultiveren van oordeelvrije aandacht begint met het wortelen van de aandacht in het lichaam. Dit werkt aardend, verzachtend, ontspannend. Het openen van het hart en kweken van compassie is een natuurlijk gevolg maar wordt ook versterkt door gerichte oefeningen. Welkom om samen in stilte te zijn...

Lees meer > >
8-weekse Training Stress-reductie dmv Mindfulness
13 okt 2023 - 15 dec 2023

Op vrijdagochtenden vanaf 13 oktober geeft Clare de volgende achtweekse training in stressreductie dmv Mindfulness (MBSR). Deze training is voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven, die wil leven in plaats van geleefd worden. En die daarvoor gedurende de training dagelijks tijd wil nemen voor meditatie training en reflectie.

Lees meer > >
Stiltedag: Milde aandacht
25 nov 2023

Een dag lang in stilte Mindfulness meditatie oefenen. Dat wil zeggen: een dag lang oefenen in oordeelvrije aandacht voor wat zich aandient, wat het ook is. Een dag lang oefenen in het vriendelijk omgaan met je ervaring: met de soms vlinderachtige, drukke geest en met alles wat in het hart leeft. Een dag voor iedereen die met een 'beginners geest' zijn/haar beoefening van meditatie wil verdiepen of verversen. 

Lees meer > >