Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

8-weekse Training Stress-reductie dmv Mindfulness
14 apr 2023 - 23 jun 2023

Op vrijdagochtenden vanaf 14 april geeft Clare de volgende achtweekse training in stressreductie dmv Mindfulness (MBSR). Deze training is voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven, die wil leven in plaats van geleefd worden. En die daarvoor gedurende de training dagelijks tijd wil nemen voor meditatie training en reflectie.

Lees meer > >
Yogadag: de herberg van het hart
13 mei 2023

Een dag voor het kweken van de hart-kwaliteit die alle spirituele leeringen centraal stellen, of ze het nu compassie, genade, liefde of ‘liefdevolle vriendelijkheid’ noemen. Op deze dag oefenen we in milde, welwillende aandacht brengen naar lichaam en geest. We gebruiken verschillende vormen van meditatie: Yoga oefeningen, loop-meditatie, en meditaties gericht op compassie voor 'zelf' en 'anderen'.

Lees meer > >
Stiltedag: Vriendelijke aandacht
17 jun 2023

Een dag lang in stilte Mindfulness meditatie oefenen. Dat wil zeggen: een dag lang oefenen in oordeelvrije aandacht voor wat zich aandient, wat het ook is. Een dag lang oefenen in het vriendelijk omgaan met je ervaring: met de soms vlinderachtige, drukke geest en met alles wat in het hart leeft. Een dag voor iedereen die met een 'beginners geest' zijn/haar beoefening van meditatie wil verdiepen of verversen. 

Lees meer > >
2x Yoga weekenden
30 jun 2023 - 9 jul 2023

AnneMarie Hiemstra en Rob heetten je welkom voor een lang zomerweekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend programma met yoga, meditatie en tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin... 

Lees meer > >