Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Achtweekse training: Stressreductie door Mindfulness
12 jan 2023 - 9 mrt 2023

Een nieuw jaar, een nieuw begin... Begin 2023 met een training die echt het verschil maakt. Een verschil in je vermogen om te focussen en te ontstressen. Op acht donderdagavonden vanaf 12 januari geeft Clare weer een training in Stressreductie dmv Mindfulness. Deze training is voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven, en die daarvoor gedurende de training dagelijks tijd wil nemen voor meditatie en reflectie.

 

Lees meer > >
Stiltedag: Vriendelijke aandacht
25 feb 2023

Een dag lang in stilte Mindfulness meditatie oefenen. Dat wil zeggen: een dag lang oefenen in oordeelvrije aandacht voor wat zich aandient, wat het ook is. Een dag lang oefenen in het vriendelijk omgaan met je ervaring: met de soms vlinderachtige, drukke geest en met alles wat in het hart leeft. Een dag voor iedereen die met een 'beginners geest' zijn/haar beoefening van meditatie wil verdiepen of verversen. 

Lees meer > >