News en inspiratie

Hier komen updates over het Yogahuis in Twello, gedichten of links naar interessante artikelen. Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief die maximaal vier keer per jaar wordt verstuurd. En ons volgen op onze Facebook pagina.

 

 

 

 

Mindfulness opfrissen?
18 jan 2024

Ooit een mindfulness training gedaan en er baat bij gehad, maar merk je dat het moeilijk is om door te gaan en de rust en focus die je toen ervoer te bewaren? Je bent welkom in een Jargroep om je mindfulness te versterken en verdiepen met zelf-compassie meditaties, reflecties en uitwisseling. 

Lees meer > >
2024: het jaar van het ontstressen?
16 jan 2024

Mindfulness inbouwen in je leven: het allermooiste nieuwjaarsvoornemen! In januari kan je beginnen met de training in Stress-reductie door Mindfulness. In een kleine groep, een mooie omgeving en met gedegen lesmateriaal volg je de klassieke 'MBSR' training met een gecertificeerde trainer. Welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken of dit jouw moment is voor deze training.

Lees meer > >
Wekelijkse les voorjaar 2024
29 nov 2023

Je kan je alvast inschrijven voor de nieuwe cursus in het voorjaar!  Mindfulness Yoga op maandagavond en woensdagochtend, Mindfulness meditatie op woensdagavond.  De cursus bestaat uit 21 lessen tussen de week van 8 januari en eind juni.. De lesdata worden zsm op de site gepubliceerd onder Op Les.

 

Lees meer > >
Poem of the month
31 okt 2023

Op de plaats
waar wij gelijk hebben
zullen nooit bloemen
groeien in de lente

Lees meer > >
De rust van wilde wezens
18 okt 2023

Op momenten van wanhoop voor de wereld, van angst voor wat kan komen...

kom tot de rust van wilde wezens...

(Klik om het hele gedicht van Wendell Berry te lezen)

Lees meer > >
New! Woensdagochtend Yoga
20 dec 2022

Vanaf woensdag 11 january 2023 is er een yogales om 9.15. Een fijne manier om je dag te beginnen, een heerlijke pauzemoment midden in de week. Wees welkom!

Lees meer > >
Lijden of ontspannen
7 okt 2022

We kunnen ons hele leven lijden omdat we niet kunnen ontspannen met hoe de dingen werkelijk zijn, of we kunnen ontspannen...

Lees meer > >
20 aug: Mandala Workshop
18 jul 2022

De eerste mandala workshop met Elmarie Buys in juli was zo fijn dat we snel weer een tweede kans organiseren! Kom en verken de heilzame kracht en innerlijke werking van deze helende kunst. Mandala betekent 'heilige cirkel' in het Sanskriet. Mandala's tekenen of schilderen is een creatieve vorm van bezinning met kleuren, vormen en symbolen. Dit kan op verschillende manieren. Elmarie steunt je in jouw eigen exploratie in een meditatieve sfeer vrij van oordeel of prestatiedrang

Lees meer > >
< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10