News en inspiratie

Hier komen updates over het Yogahuis in Twello, gedichten of links naar interessante artikelen. Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief die maximaal vier keer per jaar wordt verstuurd. En ons volgen op onze Facebook pagina.

 

 

 

 

Stress-reductie, nu is de tijd
13 okt 2023

Dit najaar is er weer een kans om de training in Stress-reductie door Mindfulness te volgen. In een kleine groep, een mooie omgeving en met gedegen lesmateriaal volg je de klassieke 'MBSR' training met een gecertificeerde trainer. Welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken of dit jouw moment is voor deze training.

Lees meer > >
New! Woensdagochtend Yoga
20 dec 2022

Vanaf woensdag 11 january 2023 is er een yogales om 9.15. Een fijne manier om je dag te beginnen, een heerlijke pauzemoment midden in de week. Wees welkom!

Lees meer > >
Lijden of ontspannen
7 okt 2022

We kunnen ons hele leven lijden omdat we niet kunnen ontspannen met hoe de dingen werkelijk zijn, of we kunnen ontspannen...

Lees meer > >
20 aug: Mandala Workshop
18 jul 2022

De eerste mandala workshop met Elmarie Buys in juli was zo fijn dat we snel weer een tweede kans organiseren! Kom en verken de heilzame kracht en innerlijke werking van deze helende kunst. Mandala betekent 'heilige cirkel' in het Sanskriet. Mandala's tekenen of schilderen is een creatieve vorm van bezinning met kleuren, vormen en symbolen. Dit kan op verschillende manieren. Elmarie steunt je in jouw eigen exploratie in een meditatieve sfeer vrij van oordeel of prestatiedrang

Lees meer > >
Mandala workshop zaterdag 9 juli
22 jun 2022

Mis niet de mooie workshop mandala schilderen met Elmarie Buys op zaterdag 9 juli! Het wordt een mooie dag voor bezinning en onbevangen creativiteit.

Lees meer > >
Yoga met vogelzang
12 mei 2022

De vogels begeleiden de yogalessen deze maand, terwijl loop-meditaties in de tuin de de zachte bries door de grote open ramen ons verbinden met de vredige levendigheid van de natuur. Straks ook buiten onder de bomen! Welkom. Ook op de Stiltedag op zaterdag 18 juni. Een dag toegewijd aan liefdevolle aandacht.

Lees meer > >
De rust van wilde wezens
2 mrt 2022

Op momenten van wanhoop voor de wereld, van angst voor wat kan komen...

kom tot de rust van wilde wezens...

(Klik om het hele gedicht van Wendell Berry te lezen)

Lees meer > >
Beyond ideas
28 dec 2021

Out beyond ideas

of wrongdoing and rightdoing

lies a field
I'll meet you there

Lees meer > >
< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9