News

Here we post updates, a poem of the month and occasionally links to interesting articles. You can also sign up for our newsletter (sent four time a year max).  And of course you can follow us on Facebook.

 

 

 

Yoga en meditatie online
May 12 2021

Voorlopig komen we samen via Zoom voor ontspannen yogalessen en mindfulness meditatie. Yoga: maandag 19.30 en Zaterdag 9.30. Meditatie woensdag 19.30. Welkom!  Laat je verassen door hoe leuk het is om vanuit je eigen plekje thuis les te volgen en toch echt in verbinding te zijn...Stuur een email of bel als je het als nieuwe deelnemer wil proberen. Zie voor details onder Op les.

Read more > >
8-weekse Mindfulness training
Jan 28 2021

Dit zijn stressvolle tijden. Gelukkig kunnen we wel leren daar beter mee om te gaan. Vanaf zaterdag 6 maart geeft Clare een online training in Stress-reductie dmv Mindfulness. Deze intensieve 8-weekse training is voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven. Die nieuwe vaardigheden wil opdoen om meer te leven ipv geleefd te zijn. Juist nu!

Read more > >
De yoga van geduld en liefde
Sep 13 2020

Het was fijn om elkaar deze week weer te zien en nieuwe of teruggekeerde deelnemers te verwelkomen! De noodzaak om extra op veiligheid, hygiene en ruimte te letten zien we als een uitnodiging tot aandacht, geduld en liefde...

Read more > >
Yoga en meditatie buiten
Jun 2 2020

Heerlijk! Zomer Yoga onder de grote bomen met begeleiding van een vogelkoor. Vanaf 1 juni tot in augustus. Maximaal 8 mensen per groep met genoeg ruimte, onstpannen veilig in verbinding.

Read more > >
Online yogales 3x per week
May 6 2020

Er zijn de hele maand mei (in ieder geval) 3 online lessen per week:

Maandagavond 20.00 uur
Woensdagavond 19.15 uur
Donderdagochtend 09.00 uur

 

 

Read more > >
Liefde is ook besmettelijk
Mar 26 2020

Angst is besmettelijk, dat merken we allemaal in deze tijd, waarin de stress soms verergerd wordt door eenzaamheid of de sociale druk om je flink en ‘nuchter’ op te stellen. Maar gelukkig is liefde ook besmettelijk!  Daar willen wij aan mee doen door een geestelijke hart onder de riem te bieden. 

Read more > >
Tot 6 april Yoga thuis
Mar 17 2020

In verband met de gezamenlijke inzet om elkaar te beschermen en de verspreiding van het coronavirus te beperken, zeggen we de doordeweekse yogalessen af tot 6 april. Als mogelijkheid om thuis een ‘yoga-moment’ te kunnen pakken, staan er onder downloads een aantal luisterbestanden met meditaties...

Read more > >
Drop in the Ocean
Jan 14 2020

Luister, o druppel, geef jezelf op zonder spijt,
en win in ruil daarvoor de Oceaan...

 

Listen, O drop, give yourself up without regret,
and in exchange gain the Ocean...

Read more > >
< previous 1 2 3 4 5 6 7 8