News

Here we post updates, a poem of the month and occasionally links to interesting articles. You can also sign up for our newsletter (sent four time a year max).  And of course you can follow us on Facebook.

 

 

 

Mindfulness opfrissen?
Jan 18 2024

Ooit een mindfulness training gedaan en er baat bij gehad, maar merk je dat het moeilijk is om door te gaan en de rust en focus die je toen ervoer te bewaren? Je bent welkom in een Jargroep om je mindfulness te versterken en verdiepen met zelf-compassie meditaties, reflecties en uitwisseling. 

Read more > >
2024: het jaar van het ontstressen?
Jan 16 2024

Mindfulness inbouwen in je leven: het allermooiste nieuwjaarsvoornemen! In januari kan je beginnen met de training in Stress-reductie door Mindfulness. In een kleine groep, een mooie omgeving en met gedegen lesmateriaal volg je de klassieke 'MBSR' training met een gecertificeerde trainer. Welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken of dit jouw moment is voor deze training.

Read more > >
Wekelijkse les voorjaar 2024
Nov 29 2023

Je kan je alvast inschrijven voor de nieuwe cursus in het voorjaar!  Mindfulness Yoga op maandagavond en woensdagochtend, Mindfulness meditatie op woensdagavond.  De cursus bestaat uit 21 lessen tussen de week van 8 januari en eind juni.. De lesdata worden zsm op de site gepubliceerd onder Op Les.

 

Read more > >
Poem of the month
Oct 31 2023

Op de plaats
waar wij gelijk hebben
zullen nooit bloemen
groeien in de lente

Read more > >
De rust van wilde wezens
Oct 18 2023

Op momenten van wanhoop voor de wereld, van angst voor wat kan komen...

kom tot de rust van wilde wezens...

(Klik om het hele gedicht van Wendell Berry te lezen)

Read more > >
New! Woensdagochtend Yoga
Dec 20 2022

Vanaf woensdag 11 january 2023 is er een yogales om 9.15. Een fijne manier om je dag te beginnen, een heerlijke pauzemoment midden in de week. Wees welkom!

Read more > >
Lijden of ontspannen
Oct 7 2022

We kunnen ons hele leven lijden omdat we niet kunnen ontspannen met hoe de dingen werkelijk zijn, of we kunnen ontspannen...

Read more > >
< previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10