News

Here we post updates, a poem of the month and occasionally links to interesting articles. You can also sign up for our newsletter (sent four time a year max).  And of course you can follow us on Facebook.

 

 

 

Ontstress...online of live
Dec 1 2021

Tijdens deze avondlockdown kan je maandag- en woensdagavond om 19.30 een ontspannende yoga- of meditiateles volgen vanuit een knusse plek thuis. Als je weerstand voelt voor 'online', laat je je verrassen? Dinsdagochtend om 9.15 is er ook een les in de zaal, voor wie wil en kan. Wees welkom!

Read more > >
Poem of the month
Sep 27 2021

Op de plaats
waar wij gelijk hebben
zullen nooit bloemen
groeien in de lente

Read more > >
Lesrooster klaar
Aug 24 2021

Het lesrooster staat klaar. Neem contact op om je plek te verzekeren of een vrijblijvende proefles af te spreken!

Read more > >
Mindfulness training
Aug 16 2021

Er is nog plek op de achtweekse training in stressreductie dmv Mindfulness (MBSR) op donderdagavonden vanaf 16 september. Een training voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven, die wil leven in plaats van geleefd worden.

Read more > >
Yoga in het najaar
Aug 11 2021

De wekelijkse yoga- en meditatielessen zullen in de week van 6 september weer beginnen. Het rooster komt uiterlijk eind augustus op de site. Er is ook een achtweekse intensieve Mindfulness training die 16 september begint op de donderdagavonden. Informeer en/of zegt het voort!

Read more > >
Yoga en meditatie online
May 12 2021

Voorlopig komen we samen via Zoom voor ontspannen yogalessen en mindfulness meditatie. Yoga: maandag 19.30 en Zaterdag 9.30. Meditatie woensdag 19.30. Welkom!  Laat je verassen door hoe leuk het is om vanuit je eigen plekje thuis les te volgen en toch echt in verbinding te zijn...Stuur een email of bel als je het als nieuwe deelnemer wil proberen. Zie voor details onder Op les.

Read more > >
8-weekse Mindfulness training
Jan 28 2021

Dit zijn stressvolle tijden. Gelukkig kunnen we wel leren daar beter mee om te gaan. Vanaf zaterdag 6 maart geeft Clare een online training in Stress-reductie dmv Mindfulness. Deze intensieve 8-weekse training is voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven. Die nieuwe vaardigheden wil opdoen om meer te leven ipv geleefd te zijn. Juist nu!

Read more > >
De yoga van geduld en liefde
Sep 13 2020

Het was fijn om elkaar deze week weer te zien en nieuwe of teruggekeerde deelnemers te verwelkomen! De noodzaak om extra op veiligheid, hygiene en ruimte te letten zien we als een uitnodiging tot aandacht, geduld en liefde...

Read more > >
< previous 1 2 3 4 5 6 7 8