News

Here we post updates, a poem of the month and occasionally links to interesting articles. You can also sign up for our newsletter (sent four time a year max).  And of course you can follow us on Facebook.

 

 

 

Stress-reductie, nu is de tijd
Oct 13 2023

Dit najaar is er weer een kans om de training in Stress-reductie door Mindfulness te volgen. In een kleine groep, een mooie omgeving en met gedegen lesmateriaal volg je de klassieke 'MBSR' training met een gecertificeerde trainer. Welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken of dit jouw moment is voor deze training.

Read more > >
New! Woensdagochtend Yoga
Dec 20 2022

Vanaf woensdag 11 january 2023 is er een yogales om 9.15. Een fijne manier om je dag te beginnen, een heerlijke pauzemoment midden in de week. Wees welkom!

Read more > >
Lijden of ontspannen
Oct 7 2022

We kunnen ons hele leven lijden omdat we niet kunnen ontspannen met hoe de dingen werkelijk zijn, of we kunnen ontspannen...

Read more > >
20 aug: Mandala Workshop
Jul 18 2022

De eerste mandala workshop met Elmarie Buys in juli was zo fijn dat we snel weer een tweede kans organiseren! Kom en verken de heilzame kracht en innerlijke werking van deze helende kunst. Mandala betekent 'heilige cirkel' in het Sanskriet. Mandala's tekenen of schilderen is een creatieve vorm van bezinning met kleuren, vormen en symbolen. Dit kan op verschillende manieren. Elmarie steunt je in jouw eigen exploratie in een meditatieve sfeer vrij van oordeel of prestatiedrang

Read more > >
Mandala workshop zaterdag 9 juli
Jun 22 2022

Mis niet de mooie workshop mandala schilderen met Elmarie Buys op zaterdag 9 juli! Het wordt een mooie dag voor bezinning en onbevangen creativiteit.

Read more > >
Yoga met vogelzang
May 12 2022

De vogels begeleiden de yogalessen deze maand, terwijl loop-meditaties in de tuin de de zachte bries door de grote open ramen ons verbinden met de vredige levendigheid van de natuur. Straks ook buiten onder de bomen! Welkom. Ook op de Stiltedag op zaterdag 18 juni. Een dag toegewijd aan liefdevolle aandacht.

Read more > >
De rust van wilde wezens
Mar 2 2022

Op momenten van wanhoop voor de wereld, van angst voor wat kan komen...

kom tot de rust van wilde wezens...

(Klik om het hele gedicht van Wendell Berry te lezen)

Read more > >
Beyond ideas
Dec 28 2021

Out beyond ideas

of wrongdoing and rightdoing

lies a field
I'll meet you there

Read more > >
< previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9