15 mei 2020 - 17 mei 2020

De vier vragen van Byron Katie

Ken je dat? Dat bepaalde situaties, ontmoetingen of gesprekken blijven na zeuren in je hoofd? Dat je er onrustig van wordt of dat je er slecht van slaapt? Dat je ze meeneemt naar je werk, naar huis of naar vrienden? Dat je in kringetjes ronddraait, zonder dat je er helemaal uitkomt?

 

In dat geval kun je de vier vragen gebruiken.

 

Wanneer je dit zelfonderzoek met enige regelmaat uitvoert, lossen oude mechanismen op. Er ontstaat ruimte en je hart opent zich. Je houding tegenover de omstandigheden verandert en je krijgt meer begrip voor anderen en jezelf. De gevechten lossen op, waardoor je het leven gaat aanvaarden zoals het is. Dat betekent niet dat je passief of apathisch wordt. Juist wanneer je jezelf niet verliest in gedachten en gevoelens, ben je beter in staat om authentiek op te treden vanuit openheid en begrip, en wordt het contact met jezelf en de mensen om je heen ontspannen en natuurlijk.

 

The Work is geen therapie, maar een vorm van zelfonderzoek. Het is een praktische methode, die in korte tijd te leren valt. The Work is op alle gebieden van het leven inzetbaar: relaties, kinderen, familie, het werk, burn-out, of simpelweg (een knagende) ontevredenheid over het leven of over je eigen lichaam.

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil kennismaken met The Work of die de vier vragen al toepast, maar het proces graag verder wil verdiepen.

 

De workshop wordt gegeven door Aafke Satyananda Heuvink. Zij heeft het driejarige certificeringstraject bij Byron Katie doorlopen en is door Byron Katie in Amerika gecertificeerd. Sinds zeven jaar biedt ze workshops, persoonlijke sessies en jaartrainingen aan. Haar stijl is helder, warm, betrokken en met humor.

Meer informatie over haar kun je vinden op haar website:

www.living-heart.nl

 

Praktische informatie

 

Prijs van de workshop

195 euro (bij boeking en betaling voor 1 april 2020)

220 euro (bij boeking en betaling na 1 april 2020)

Deze prijs is exclusief overnachting, maaltijden en onderdak (zie hieronder)

 

Workshoptijden

Vrijdag 24 mei:

20.00-21.30 uur The Work

 

Zaterdag 25 mei:

09.30-12.30 The Work

12.30-14.00 Lunchpauze

14.00-16.30 The Work

 

Zondag 26 mei:

09.30-12.30 The Work

12.30-14.00 Lunchpauze

14.00-16.30 The Work

 

Verblijf in het Yogahuis:

Je bent welkom om er een retraite van te maken en in het Yogahuis te verblijven van vrijdag 19.30 tot zondag na de workshop.

Inbegrepen: 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner (op zaterdagavond). Thee en fruit zijn altijd beschikbaar. Het eten is huisgemaakt en vegetarisch. Er kan rekening worden gehouden met diëten. Dit graag van tevoren melden.

Wanneer je in het Yogahuis verblijft, kun je gratis meedoen met de ochtend-meditatie voor het ontbijt (op zaterdag en zondag) en is er eind van de middag op zaterdag gratis een ontspannende yogales.

 

Kosten van het verblijf

Bed in een gedeelde ruime tweepersoonskamer: €155 (voor het gehele verblijf)

Ruime kamer voor jou alleen: €190 (voor het gehele verblijf)

Workshop zonder verblijf

Wanneer je niet in het Yogahuis overnacht, bedragen de verblijfskosten in totaal €55. Hierin zijn inbegrepen: 2x lunch, koffie, thee en fruit.

 

Aanmelden

Voor de workshop kun je je per mail aanmelden bij Aafke via de knop Informatie aanvragen hieronder (info@living-heart.nl).

Of bel Aafke voor meer informatie: 06 218 70 535

 

Aanmelden voor verblijf/maaltijden in het Yogahuis gaat via de aanmeldingsknop hieronder.

Voor vragen over het verblijf en de maaltijden kun je Clare van het Yogahuis bellen of mailen:

Email: info@theyogahouse.nl

Telefoon: 06 3090 0848

Of: 0571 299 944

 


Informatie aanvragen

Aanmelden

< < Terug naar Workshops