Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Stiltedag: Kalmte en compassie
14 mrt 2020

Meditatie is als een vogel met twee vleugels, waardoor de kwaliteiten gekweekt worden van kalmte en compassie. Tijdens deze stiltedag besteden we aandacht aan het versterken van beide vleugels. Het cultiveren van oordeelvrije aandacht begint met het wortelen van de aandacht in het lichaam. Dit werkt aardend, verzachtend, ontspannend. Het openen van het hart en kweken van compassie is een natuurlijk gevolg maar wordt ook versterkt door gerichte oefeningen. Welkom om samen in stilte te zijn...

Lees meer > >
Op weg naar het stille VOL, RESERVELIJST
27 mrt 2020 - 29 mrt 2020

 Na een aantal mooie yogadagen met Rob in het Yogahuis, verheugen wij ons nu op een heel weekend! We gaan op weg naar het stille. Rob zal ons op zijn unieke, diepgaande wijze begeleiden in het verkennen van die weg door middel van meditatie, stilte, yogales, verhalen en dialoog.

 

Lees meer > >
Scaravelli Yoga met Rossella Baroncini
4 apr 2020 - 5 apr 2020

Rossella Baroncini doceert een unieke hatha yoga methode gebaseerd op het spontaan ontvouwen van asana’s. Zwaartekracht, adem en de energetische golfbeweging staan centraal in haar lessen. Deze milde en toch intensieve vorm van yoga nodigt je uit om aanwezig te blijven in je ervaring van moment tot moment en van ademteug tot ademteug...

Lees meer > >
Onthaasten met AnneMarie: 3 zomerweekenden
8 mei 2020 - 11 sep 2020

Een weekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend yogaprogramma, tijd om te wandelen, Deventer te bezoeken of te relaxen in de prachtige tuin. 

Lees meer > >
De vier vragen van Byron Katie
15 mei 2020 - 17 mei 2020

Ken je dat? Dat bepaalde situaties, ontmoetingen of gesprekken blijven na zeuren in je hoofd? Dat je er onrustig van wordt of dat je er slecht van slaapt? Dat je ze meeneemt naar je werk, naar huis of naar vrienden? Dat je in kringetjes ronddraait, zonder dat je er helemaal uitkomt? In dat geval kun je de vier vragen van Byron Katie gebruiken. Wanneer je dit zelfonderzoek met enige regelmaat uitvoert, lossen oude mechanismen op. Er ontstaat ruimte en je hart opent zich. Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil kennismaken met The Work of die de vier vragen al toepast, maar het proces graag verder wil verdiepen.

Lees meer > >