Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Onthaasten met Yoga met AnneMarie Hiemstra
6 sep 2019 - 8 sep 2019

VOLGEBOEKT! Een weekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend yogaprogramma, tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin. Met AnneMarie Hiemstra, een ervaren yogaleraar opgeleid o.a. door Rob Obermeijer die lesgeeft met een helder, no-nonsense stijl maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor.

Lees meer > >
Het hart van Yoga: een lesdag met Rob Obermeyer
12 okt 2019

Als je wil weten waar de Yoga echt omgaat - en dat "aan den lijve" ervaren, zit je bij Rob Obermeyer goed. Rob zal ons begeleiden in het verkennen van deze weg door middel van een yogales, meditatie, verhalen en dialoog over vragen vanuit de groep. Reserveer alvast een plek als je daar zeker van wil zijn! 

Lees meer > >
Scaravelli Yoga met Rossella Baroncini
4 apr 2020 - 5 apr 2020

Rossella Baroncini doceert een unieke hatha yoga methode gebaseerd op het spontaan ontvouwen van asana’s. Zwaartekracht, adem en de energetische golfbeweging staan centraal in haar lessen. Deze milde en toch intensieve vorm van yoga nodigt je uit om aanwezig te blijven in je ervaring van moment tot moment en van ademteug tot ademteug...

Lees meer > >
De vier vragen van Byron Katie
15 mei 2020 - 17 mei 2020

Ken je dat? Dat bepaalde situaties, ontmoetingen of gesprekken blijven na zeuren in je hoofd? Dat je er onrustig van wordt of dat je er slecht van slaapt? Dat je ze meeneemt naar je werk, naar huis of naar vrienden? Dat je in kringetjes ronddraait, zonder dat je er helemaal uitkomt? In dat geval kun je de vier vragen van Byron Katie gebruiken. Wanneer je dit zelfonderzoek met enige regelmaat uitvoert, lossen oude mechanismen op. Er ontstaat ruimte en je hart opent zich. Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil kennismaken met The Work of die de vier vragen al toepast, maar het proces graag verder wil verdiepen.

Lees meer > >