Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Stiltedag: de herberg van het hart
8 jun 2024

Leven met een open hart - makkelijk gezegd maar het vergt oefening en wijsheid. Echt hart hebben voor elkaar –  en voor ons planeet – kan nergens anders beginnen dan thuis, bij onszelf. Deze dag is dus toegewijd aan zelf-compassie. Aan het kweken van de hart-kwaliteiten van openheid, zorgzaamheid en vertrouwen. Wees van harte welkom!

Lees meer > >
Yoga & meditatieweekend met AnneMarie Hiemstra
28 jun 2024 - 30 jun 2024

Het is inmiddels een traditie: de yogaweekends van Annemarie bij Het Yogahuis in Twello. Je bent welkom voor een lang zomerweekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend programma met yoga, meditatie en tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin. AnneMarie Hiemstra is een ervaren yogaleraar die lesgeeft met een helder, no-nonsense stijl maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor.

Lees meer > >
Mindful Zelf-compassie: een jaargroep
15 sep 2024 - 21 jun 2005

Heb je ooit een mindfulness training gedaan, en er baat bij gehad, maar merk je dat het moeilijk is om de rust en focus die je toen ervoer te bewaren? Je bent niet de enige! Daarom is er een ontspannen vervolgtraining voor mensen met dit gevoel en behoefte. De eerste Mindful Zelf-Compassie jaargroep is al een feit. Heb je belangstelling om met een volgende groep mee te doen?

 

 

Lees meer > >