Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Retraitedag: Altijd op vakantie
11 jul 2020

Een retraitedag in het Yogahuis is een ontspannen dag voor jezelf – en die ontspanning neem je mee voor je omgeving! In alle eenvoud wordt de Yogafilosofie van leven vanuit ontspanning uitgediept in de yogalessen zodat je die vooral aan den lijve ervaart. Geen theorie maar ervaring. Meditatie in beweging, in stilte, in de natuur...

Lees meer > >
Van lockdown naar open up
1 aug 2020 - 2 dec 2020

Na een bijzondere periode, zijn we aan het nadenken over een veilige aanbod van dag- en weekendretraites met kleine groepen en extra zorg voor elkaar. We beginnen in juli met dag-retraites. In de herfst komen er ook weekenden en een midweek. En een mindfulness cursus door de week. Watch this space.

Lees meer > >