Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Yoga weekenden met AnneMarie en Rob
3 jul 2021 - 11 jul 2021

Onthaasten met Yoga - 3 daagse yogaweekends in juli 2021 met AnneMarie en Rob

Een lang weekend tijd om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend programma met yoga, meditatie en tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin.

Lees meer > >
Min-retraite met AnneMarie
7 jul 2021

Een eendaagse workshop 'reis door de chakra's' (10:00 - 17:00 uur)

Een hele dag voor jezelf. Met yoga en vooral tijd voor ontspanning en inzicht. We verblijven in een prachtige landelijke omgeving in een oud koetshuis bij the yogahouse in Twello. Tussen de middag staat er een heerlijke vegetarische/ biologische lunch voor je klaar.

 

Lees meer > >
Stiltedag: De ruime geest
31 jul 2021

Een Stiltedag in het Yogahuis is een ontspannen dag voor jezelf. Vriendelijk omgaan met de geest en zowel de neiging om te ploeteren als de neiging om te ontwijken, is de leidraad voor deze dag. In een verstilde sfeer oefenen wij in oordeelvrije open aandacht, met verschillende vormen van meditatie...

Lees meer > >
Retraitedag: Altijd op vakantie
21 aug 2021

Een retraitedag in het Yogahuis is een ontspannen dag voor jezelf – en die ontspanning neem je mee voor je omgeving! In alle eenvoud wordt de Yogafilosofie van leven vanuit ontspanning uitgediept in de yogalessen zodat je die vooral aan den lijve ervaart. Geen theorie maar ervaring. Meditatie in beweging, in stilte, in de natuur...

Lees meer > >