Weekenden en Workshops

Kom meedoen aan een weekend of dag-workshop in het Yogahuis. De yogalessen vinden plaats in de serene Yogaruimte (en bij mooi weer in de tuin!) Verder ben je te gast bij ons, Clare en Wouter. We stellen het huis graag open voor onze retraite gasten. We eten samen in de woonkeuken of op de veranda en we hopen dat je je thuis voelt zowel in je eigen kamer als in de gezamenlijke ruimtes - en natuurlijk in de tuin.

Tip: Geef een cadeaubon voor een yogadag, stiltedag of weekend in het Yogahuis!

 

 

Mindfulness Stiltedag (Reservelijst)
30 okt 2021

Een dag lang in stilte Mindfulness meditatie oefenen. Dat wil zeggen: een dag lang oefenen in oordeelvrije aandacht voor wat zich aandient, wat het ook is. Een dag lang oefenen in het vriendelijk omgaan met jezelf: met de soms vlinderachtige, drukke geest en met alles wat in het hart leeft. Een dag voor iedereen die met een 'beginners geest' zijn/haar beoefening van meditatie wil verdiepen of verversen. 

 

 

Lees meer > >
Mindfulness Luisterdag
20 nov 2021

Dit is een verstilde retraitedag met luisteren als leidraad. Ruimte maken voor innerlijke stilte en vanuit rust afstemmen op de werkelijkheid van dit moment door er milde aandacht naartoe te brengen...

Lees meer > >
Achtweekse training Stress-reductie dmv Mindfulness
13 jan 2022 - 17 mrt 2022

Op donderdagavonden vanaf 13 januari 2022 geeft Clare weer een live training in Mindfulness-based stress reduction (MBSR). Oftewel: Stressreductie dmv Mindfulness. Deze training is voor iedereen die verlangt naar een bewuster en meer ontspannen manier van leven, en die daarvoor gedurende de training dagelijks tijd wil nemen voor meditatie en reflectie.

Lees meer > >