14 jun 2019 - 16 jun 2019

Yoga weekend van Sense Yoga met Patricia van der Kroft-Greven en Cees Diele

Al een aantal jaren organiseert Sense yogaweekenden. Door privéomstandigheden zijn er 2 plekken vrijgekomen bij het yogaweekend.

Dit weekend biedt je de mogelijkheid om meer verdieping te geven aan je yoga beoefening. Beginners en gevorderden kunnen meedoen. Iedereen wordt begeleid op z’n eigen niveau tijdens de yogalessen. Je hoeft dus niet al lenig te zijn en ervaren!

Het yogaweekend wordt gegeven door Patricia van der Kroft-Greven van Yogastudio Sense. Zij is gediplomeerd in Hatha Yoga, chakra yoga, yoga filosofie en zwangerschapsyoga. Ze is lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland en Europese Yoga Unie.

Tijdens dit weekend is er ruimte voor rust en stilte en voor gesprekken en gezelligheid.

Een mooie gelegenheid om helemaal tot jezelf te komen.

Het programma zal bestaat uit maar liefst 9 yogalessen, waaronder hatha yoga, pranayama, meditatie, wandelen en yogafilosofie. Uiteraard is er voldoende ruimte voor eigen invulling.

Cees Diele als gastdocent zal zaterdagavond als gastdocent een 2 uur durende les verzorgen.

Er zijn ruime 2-persoonskamers met bijna allemaal een eigen badkamer en de kosten bedragen € 295,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, vegetarische maaltijden, thee/koffie/drank, heerlijke versnaperingen en alle workshops. 

Aanvang op vrijdag 14 juni vanaf 15:00 uur t/m zondag 16 juni ongeveer tot 15:00 uur.

Indien je vragen hebt en/of je wilt je aanmelden, dan kun je contact opnemen met Patricia per email: info@yogastudiosense.nl

De site van Yogastudio Sense: www.yogastudiosense.nl

 

Ook als je niet het volledige programma mee kunt doen, wees welkom!

 

Reacties:

“Het yogaweekend is voor mij een verdiepingstocht, de thema’s raken en sluiten aan bij mijn persoonlijke groei. Verder is de locatie erg fijn en een prachtige omgeving.”
J.E.

“Het waren zulke mooie yogalessen met wijze woorden…”
P.W.

“Yogaweekend met Patricia voelt voor mij als een warm bad. Weer even thuiskomen bij mezelf. Een uitnodiging tot verbinding en verdieping.”
I.R.

“Wat ben ik blij dat ik ben meegegaan. Het heeft mij krachtiger in het leven gezet. Precies wat ik nodig had voor het maken van belangrijke keuzes.”

 


Informatie aanvragen

< < Terug naar Workshops