Jun 28 2024 - Jun 30 2024

Yogaweekend met AnneMarie Hiemstra VOL

Het is inmiddels een traditie: de yogaweekends van AnneMarie bij Het Yogahuis in Twello. Een weekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend yogaprogramma, en tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin. Je bent welkom!

nog 2 kamers beschikbaar + plek voor tent

 

Voor de vroege vogels geeft Clare voor het ontbijt een ochtendles: meditatie in beweging en in stilte. Na een heerlijk ontbijt volgt aan het einde van de ochtend een lange yogales van AnneMarie met slow flow en yin yoga. De yin yoga houdingen openen en stretchen het lichaam zacht maar intens en brengen verstilling. De slow flow brengt souplesse, vitaliteit en werkt aan de innerlijke kracht en balans. Werken met adem brengt meer (levens)energie en zorgt voor rust in het hoofd.

 

Na de lunch is er tijd om heerlijk te relaxen in de prachtige tuin of serre, een flinke wandeling te maken (er lopen verschillende wandelroutes langs het huis), naar een terras in het dorp of naar een zwemmeertje in de buurt te gaan. Verder ligt de fraaie stad Deventer op een paar kilometer afstand. En een geheime tip: de prachtige en bijzondere levenstuinen in Teuge zijn vlakbij...

 

's Avonds eten we aan lange tafels. Op de dag van aankomst is er voor het slapen een yogales, gericht op het 'aankomen', vertragen en vooral het loslaten van de drukte van de week. De tweede avond is er een restorative yogales, gericht op diepe ontspaning en rust.

 

Het weekend staat open voor beoefenaars van alle vormen en stijlen van yoga en voor zowel ervaren als beginnende yogi’s. Ook als je een deel van het programma mee wilt doen, ben je van harte welkom!

 

The yoga house is een warme, liefdevolle plek in een prachtige, groene omgeving. De sfeer is huiselijk, het eten is vegetarisch en grotendeels biologisch. Rondom de maaltijden en bij het schoonmaken voor vertrek wordt een beetje hulp gevraagd (kwartiertje/ karma yoga).

 

Programma (ongeveer)

Dag 1 (aankomst)

16:30 - 18:00 uur inloop, aankomst (wil je wat eerder of later komen? In overleg is er veel mogelijk)

18:30 uur samen eten op de veranda/ kennismaking en toelichting op het programma

20:30 uur yogales met lange ontspanning (stilte tot aan het ontbijt de volgende ochtend)

 

Dag 2

8:15 - 09:15 uur ochtend yoga met Clare: meditatie in beweging en stilte

09:15 uur ontbijt met overnight oats, toppings en vers fruit 

11:15 - 13:00 uur yoga: adem, slow flow & yin yoga 

13:15 uur lunch en aansluitend middag vrij

18:30 uur samen eten

20:30 uur restorative yoga (stilte tot aan het ontbijt de volgende ochtend)

 

Dag 3

08:15 - 09:15 uur ochtend yoga met Clare: meditatie in beweging en stilte

09:15 uur ontbijt 

11:15 - 13:00 uur yoga: adem, slow flow & yin yoga

13:00 uur lunch en aansluitend gezamenlijk het huis opruimen

14:30 - 15:30 uur yoga nidra of klankmeditatie, thee met iets lekkers en afscheid

 

Over de team: AnneMarie Hiemstra geeft zo’n 15 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor.

Onze gastvrouw Clare McGregor is gediplomeerde yogaleraar en Mindfulness trainer en geeft zo'n 13 jaar les. 

 

Inschrijven/ vragen: via de mail: info@yogatime.nl. Wil je even overleggen? Bel me op 06 10328436. Let op: inschrijving en informeren gaat via AnneMarie, niet het Yogahuis! 

De locatie: het Yogahouse is goed te bereiken met de trein en er is voldoende parkeerruimte. Adres: Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello. Zie ook: www.theyogahouse.nl.

 

Overige voorwaarden: bij inschrijving ontvang je een factuur. Bij betaling is je plek gereserveerd. Annulering is mogelijk tot 1 maand voor het weekend. Tussen 4-2 weken voor het weekend krijg je bij annulering 50% van het inschrijfbedrag terug. Daarna is teruggave helaas niet meer mogelijk. Wel mag je iemand in jouw plaats mee laten doen.

 

 


Informatie aanvragen

< < Back to Workshops