Sep 6 2019 - Sep 8 2019

Onthaasten met Yoga met AnneMarie Hiemstra

VOLGEBOEKT!

Een weekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend yogaprogramma, tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin.

 

De ochtenden starten met stilte, meditatie en een vaste serie ademoefeningen, waaronder enkele kriya’s (reinigende ademoefeningen). Na het ontbijt volgt een lange yogales yin en easy flow yoga. De yin yoga houdingen openen en stretchen het lichaam zacht maar intens en brengen verstilling. De easy flow brengt souplesse en vitaliteit. Voor het slapen is er een yoga nidra, gericht op diepe rust.

 

In de middag is er voldoende tijd om heerlijk te relaxen in de prachtige tuin of serre, een flinke wandeling te maken (er lopen verschillende wandelroutes langs het huis) of naar een zwemmeertje in de buurt te gaan. Verder ligt de fraaie stad Deventer op een paar kilometer afstand.

 

Het yogahuis is een warme en liefdevolle plek in een prachtige, groene omgeving. Het eten is geweldig (vegetarisch en grotendeels biologisch). Het weekend staat open voor beoefenaars van alle vormen en stijlen van yoga en voor zowel ervaren als beginnende yogi’s. Ook als je een deel van het programma mee wilt doen, ben je van harte welkom! Het yogahuis verzorgt alle maaltijden in huiselijke sfeer. Na de maaltijden en voor het vertrek helpen we samen Clare en Wouter, onze gastvrouw/ gastheer, even met opruimen (maximaal een halfuur/ karma yoga).

 

 

Programma (ongeveer):

Vrijdag: 
19:30 - 20:00 uur          inloop, aankomst

20:30 - 22:00 uur          kennismaking, yogales met lange ontspanning of yoga nidra

Zaterdag en zondag:
08:15 - 09:15 uur          pranayama (ademoefeningen), kriya’s en meditatie
09:15 - 09:45 uur          ontbijt

10:30 - 12:15 uur          lange yogales (easy flow en yin yoga)
12:45 -13:15 uur           lunch
middag                        relaxtijd: wandelen, lezen in de tuin of serre, naar een   zwemmeertje

- Zaterdag:

18:30 uur                     diner

20:30 - 21:30 uur          yoga nidra of ontspanningsmeditatie

- Zondag:

15:30 - 16:30 uur          yoga nidra of ontspanningsmeditatie, thee met iets lekkers

                                     en afscheid

 

 Over de leraar: AnneMarie Hiemstra geeft zo’n 15 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. AnneMarie geeft wekelijkse yogalessen in Utrecht, maar vooral ook graag langere yogaworkshops. Zie voor meer info: www.yogatime.nl.

 

Praktisch

Dagen: vrijdagavond t/m zondagmiddag.

Bijdrage: all-in (yogalessen, overnachting, maaltijden en drankjes) 295 euro per persoon (gedeelde ruime kamer). Kamer alleen: 385 euro.

Laken/ handdoeken: Zelf meenemen of voor 12,50 huren van het Yogahuis

Inschrijven/ vragen: via de mail: info@yogatime.nl. Wil je even overleggen? Bel me op 06 10328436. let op: inschrijving en informeren gaat via AnneMarie, niet het Yogahuis! 

De locatie: The yogahouse is goed te bereiken met de trein en er is voldoende parkeerruimte. Adres: Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello. Zie ook: www.theyogahouse.nl.

 

Overige voorwaarden: bij inschrijving ontvang je een factuur. Bij betaling is je plek gereserveerd. Annulering is mogelijk tot 1 maand voor het weekend. Tussen 4-2 weken voor het weekend krijg je bij annulering 50% van het inschrijfbedrag terug. Daarna is teruggave helaas niet meer mogelijk. Wel mag je iemand in jouw plaats mee laten doen.

 

 


Informatie aanvragen

< < Back to Workshops