22 jul 2016

Fijn Yoga-wandelweekend in juli

"Het voeldde als een weekend met vrienden," zei een deelnemer. Voor ons ook! Het weekend 'Op pad met Yoga in de zomer' was een feest van rust, verstilling, ontmoeting, genieten van de weelderige natuur. En zelfs toen iets 'mis ging'  - een mistap leidde tot fracturen - kwam veel moois los aan innerlijke kracht, aan lieve zorg binnen de groep, aan dankbaarheid voor geweldige gezondheidszorg... Lees verder voor een paar reacties van deelnemers...

 

Ans: "Vooraf was het programma helder, veel yoga en wandelen. Maar hiermee doe je dit weekend tekort. De yoga lessen die voor iedereen met veel of weinig ervaring te doen zijn, laten je diep voelen, dicht bij dat wat nu is blijven en zijn heel subtiel en mooi gegeven. Het wandelen is in de prachtige omgeving en begeleid door samenspraak, binding met elkaar en natuur en stilte om te lopen zoals je wilt en kunt. En dan is er nog een derde element wat niet vernoemd staat op de website; het eten. Wouter en Clare maken iedere keer een verse lekkere vegetarische maaltijd waar de tijd voor genomen wordt en waar je ervaart dat je niet eet om de calorieen maar om je te voeden lichamelijk en geestelijk. Echt heel bijzonder en zeer aan te bevelen.”

 

Robbert: "Het yoga-wandelweekend van het Yogahuis overtrof mijn verwachtingen zowel voor de yoga, de locatie als de enorme gastvrijheid van Clare en Wouter. Terwijl ik nog nooit yoga beoefend had bewoog mijn lichaam als vanzelf mee met de instructies van Clare. De opbouw van de yoga sessies afgewisseld met een wandeling, goed gesprek en heel lekker eten droegen bij aan innerlijke rust en een goede sfeer in de groep. Ik kan dan ook iedereen een kort of wat langer verblijf in het Yogahuis aanbevelen."


< < Terug naar News and Views