3 feb 2025 - 6 nov 2025

Mindful Zelf-compassie: een jaargroep

Heb je ooit een mindfulness training gedaan en er baat bij gehad, maar merk je dat het moeilijk is om de rust en focus die je toen ervoer te bewaren? Misschien wordt je dan boos op jezelf en is milde aandacht nog verder weg?  In het Yogahuis is er nu een vervolgtrajekt voor jou! De volgende Mindful Zelf-Compassie jaargroep start in februari 2025.

 

Deze training bestaat uit acht maandelijkse sessies, met oefeningen en stof tot reflectie voor thuis. Er wordt gewerkt met Zelf-compassie meditaties om de mildheid en zelfzorg die onlosmaakbaar zijn van mindfulness te bestendigen. Dit wordt ondersteund met beknopte informatie over de werking van de brein en geest, en aandacht voor het verdiepen van de zeven kern factoren van mindfulness. Er is ruimte voor uitwisseling, waar deelnemers veel aan hebben.

 

De eerste sessie is een kennismaking met elkaar en met zelf-compassie in meditatie en het dagelijks leven. Deze thema wordt iedere maand verdiept met meditaties, visualisaties en zelf-zorg oefeningen. Daarnaast is er aandacht voor de helpende factoren van Mindfulness. Weet je die nog?

1.         Vrijheid van oordelen            
2.         Acceptatie                         
3.         Geduld                       
4.         Vrijheid van streven
5.         Vertrouwen
6.         Loslaten
7.         Een frisse blik

Na iedere sessie krijg je 'leeswerk' met suggesties voor oefenen, beknopte achtergrondinformatie (bv over de werking van ons brein) en opnames van meditaties toegestuurd.

 

Dag en tijd

 

1. Eerste groep, start februari 2024:  Acht donderdagavonden, inloop vanaf 19.30, aanvang 19.45, tot uiterlijk 21.45

Data: 15 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni, 19 september, 18 october en 21 november.

 

2. Voor de tweede groep in 2025 worden data nog bepaald. Als dag denken we aan de vrijdag ochtend, 11:00-13:00 uur. Als je belangstelling hebt hoor ik graag of dat voor jou schikt.

 

Investering
De investering voor de training is 200 euro. Mochten de kosten een belemmering vormen vanwege een kleine beurs, voel je vrij om contact op te nemen.

 

Contact: Stel vragen of laat weten als je belangstelling hebt voor een volgende jaargroep vanaf februari 2025! Mail mij (Clare) via onderstaande informatie knop.

 

 


Informatie aanvragen

Aanmelden

< < Terug naar Workshops