12 nov 2022

Milde aandacht: een mindfulness stiltedag

Een dag lang in stilte Mindfulness meditatie oefenen. Dat wil zeggen: een dag lang oefenen in oordeelvrije aandacht voor wat zich aandient, wat het ook is. Een dag lang oefenen in het vriendelijk omgaan met jezelf: met de soms vlinderachtige, drukke geest en met alles wat in het hart leeft...

Deze dag is zeer geschikt voor iedereen die zijn/haar beoefening wil verversen of verdiepen. Met steun van de verschillende Mindfulness meditatie-vormen nodigen wij onze geest uit om in stilte te rusten. Om te proeven aan open oordeelvrij bewustzijn. Van begeleide meditaties in de ochtend gaan we naar langere periodes van stilte. Ook in de pauzes is er stilte - de gezelligheid van deze dag zit een laagje dieper dan het kletsen. Na afloop is er wel gelegenheid voor wat uitwisseling voor wie wil. Welkom om in stilte samen te zijn.  

 

 

Programma:

Vanaf    10.15    Inloop, thee/koffie in de keuken voor wie wil. Wij installeren ons in
                          de yogazaal voor 11.00

11.00 – 13.00    Bewegings-meditatie, Body Scan meditatie, zit-meditatie
13.00 – 14.30   Pauze en lunch: mindful eten, mindful uitrusten, eigen beoefening

14.30 – 16. 00  Meditatie: afwisselende vormen (met korte pauze)
                         Reflectie, delen, kopje thee 


Locatie

Het Yogahuis is een kwartiertje lopen van station Twello. Er is ook voldoende parkeergelegenheid.

Bijdrage €55 inclusief vegetarische lunch, thee en lekkers. Voor deelnemers aan de Mindfulness training die in september begon is deze stiltedag inbegrepen.

Coronaproof? Jazeker. Voor alle zekerheid houden we een limiet aan van 8 deelnemers. Zo kunnen we makkelijk zorgen voor een gezonde omgeving met voldoende ruimte en ventilatie. 

Vragen of aanmelden? Mail Clare via informatie aanvragen hieronder. Graag iets vertellen over jouw en meditatie!  (En evt. dieet bijzonderheden.)

 

 


Informatie aanvragen

< < Terug naar Workshops