8 mei 2020 - 11 sep 2020

Onthaasten met AnneMarie: 3 zomerweekenden

Data weekenden:

* voorjaarsweekend: 8, 9 en 10 mei

* zomerweekend: 3, 4 en 5 juli

* nazomerweekend: 11, 12 en 13 september

 

Een weekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend yogaprogramma, tijd om te wandelen, Deventer te bezoeken of te relaxen in de prachtige tuin.

 

De ochtenden starten met stilte, meditatie en een vaste serie ademoefeningen, waaronder enkele kriya’s (reinigende ademoefeningen). Na het ontbijt volgt een lange yogales met yin en slow flow yoga. De yin yoga houdingen openen en stretchen het lichaam zacht maar intens en brengen verstilling. De slow flow brengt souplesse, vitaliteit en werkt aan de innerlijke kracht en balans. Voor het slapen is er een yoga nidra, gericht op diepe rust.

 

In de middag is er voldoende tijd om heerlijk te relaxen in de prachtige tuin of serre, een flinke wandeling te maken (er lopen verschillende wandelroutes langs het huis), naar een terras in het dorp of naar een zwemmeertje in de buurt te gaan. Verder ligt de fraaie stad Deventer op een paar kilometer afstand.

 

Het yogahuis is een warme en liefdevolle plek in een prachtige, groene omgeving. Het eten is geweldig (vegetarisch en grotendeels biologisch). Het weekend staat open voor beoefenaars van alle vormen en stijlen van yoga. Het yogahuis verzorgt alle maaltijden in huiselijke sfeer. Na de maaltijden en voor het vertrek helpen we samen Clare en Wouter, onze gastvrouw/ gastheer, even met opruimen (maximaal een halfuur, karma yoga).

 

Programma (ongeveer):

Vrijdag:

20:00 - 20:30 uur inloop, aankomst

20:45 - 22:30 uur kennismaking, yogales (slow flow en yin yoga) met lange ontspanning

 

Programma op zaterdag:

08:30 - 09:30 uur pranayama (ademoefeningen), kriya’s en meditatie

09:30 uur ontbijt

10:45 - 12:30 uur lange yogales (slow flow en yin yoga)

13:00 uur lunch

middag relaxtijd: wandelen, lezen in de tuin of serre, naar een zwemmeertje…

19:00 uur diner

20:30 - 21:30 uur yoga nidra (ontspanningmeditatie)

 

Programma op zondag:

8:15 - 9:15 uur pranayama, kriya’s en meditatie

09:15 uur ontbijt

10:30 - 12:15 uur lange yogales (slow flow en yin yoga)

13:00 uur lunch en aansluitend gezamenlijk opruimen

14:30 - 16:00 uur laatste les (afhankelijk van het weer binnen of buiten), thee met iets lekkers en afscheid

 

Over de leraar: AnneMarie Hiemstra geeft sinds 15 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. AnneMarie geeft wekelijkse yogalessen en privelessen in Utrecht, maar ook veel yogaworkshops in het weekend. Zie voor meer info: www.yogatime.nl.

 

Praktisch

Datum: weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag.

Bijdrage: inclusief alle yogalessen, overnachting, eten en drinken. Beddengoed (hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop en baddoek) zelf meenemen of laken/ handdoekpakket huren voor 12,50 (ter plekke via onderstaande knop 'Aanmelden' of gepast contant aan het Yogahuis.

- early bird (voor 1 januari gereserveerd en in januari 2020 betaald): 299 euro per persoon (gedeelde ruime kamer) of 379 voor kamer alleen. Er is een kleine een-persoonskamer beschikbaar voor 329 euro. 

- Na 1 januari 2020: 315 euro voor gedeelde kamer en 395 euro voor kamer alleen.

Inschrijven/ vragen: via de mail: info@yogatime.nl. Wil je even overleggen? Stuur een whatsapp of bel me op 06 10328436.

De locatie: het Yogahuisis goed te bereiken met de trein en er is voldoende parkeer gelegenheid

Overige voorwaarden: omdat de zomer van 2020 nog ver weg is, mag je tot januari 2020 vrijblijvend een plekje reserveren. Na 1 januari 2020 ontvang je een mail of je de reservering definitief wilt maken en de betalingsgegevens. Bij betaling is je plek definitief.

Annuleringsvoorwaarden: Tot 2 maanden voor het weekend is annulering kosteloos, op 35 euro administratiekosten na. Bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor het weekend ontvang je 50% van het inschrijfbedrag terug. Na deze periode is teruggave helaas niet meer mogelijk. Wel kan je iemand in jouw plaats mee laten doen of kan ik bemiddelen als er een wachtlijst is.

 

LET OP!

INSCHRIJVING BIJ ANNEMARIE VIA DE KNOP INFORMATIE AANVRAGEN
Eventueel een lakenpakket bestellen bij het Yogahuis via knop Aanmelden


Informatie aanvragen

Aanmelden

< < Terug naar Workshops